Τη Χριστουγεννιάτικη μαθητική εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής με επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη Χριστουγεννιάτικη μαθητική εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής στο Δημαρχείο.Στιγμιότυπο από την εκδήλωση με την παιδική χορωδία επί σκηνής.


Στη Χριστουγεννιάτικη μαθητική εκδήλωση του Σχολείου Ψαλτικής που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, όπου παρουσιάστηκαν επίκαιροι βυζαντινοί ύμνοι και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, απηύθυνε μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας, ευχήθηκε σε όλους «Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία» και εκδήλωσε τη σταθερή αρωγή από μέρους του Δήμου προς την Εκκλησία αλλά και το Σχολείο Ψαλτικής που παράγει σημαντικό έργο και κοσμεί με την παρουσία του το Μαρούσι.


Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Σαράντης Σαράντος, μαζί με τις ευχές του για «Καλά Χριστούγεννα και ένα Νέο έτος με ομόνοια και αγάπη».


Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα του Ωδείου του Σχολείου: η παιδική χορωδία, το τμήμα μουσικής προπαιδείας με παιδιά 4-6 ετών που παρουσίασαν κάλαντα. Στη διάρκεια της βραδιάς, οι μαθητές οργάνων μαζί με τους δασκάλους τους έπαιξαν ζωντανά για το ακροατήριο.
Τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, για την πολύτιμη συμπαράσταση του εξέφρασαν οι διευθυντές της Σχολής Κωνσταντίνος Φωτόπουλος και Κωνσταντίνος Μπουσδέκης, ευχαριστώντας παράλληλα τους μαθητές, καθηγητές, συνεργάτες και φίλους της Σχολής που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο