Τη Φθινοπωρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου απόλαυσαν εκατοντάδες φίλοι της μουσικής, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απένειμε τιμητική πλακέτα στους κ.κ.  Χαρ. Νάκα και Κώστα Παπαγρηγορίου για την προσφορά τους στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 106Kb|


Εκατοντάδες φίλοι της μουσικής απόλαυσαν τη Φθινοπωρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 107Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα και την Πρόεδρο της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης Γλ. Μοστρού στην Φθινοπωρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.
|download file .jpg 113Kb|


Στην Φθινοπωρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς, στο Θέατρο Δαϊς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία πολλών φίλων της μουσικής.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τόσο τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, καθηγήτρια Ανωτέρας Θεωρητικής & πιάνου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και τους καθηγητές για την άψογη οργάνωση του Ωδείου και την μουσική κατάρτιση που προσφέρουν στους νέους της πόλης, όσο και τους γονείς για τη άριστη συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ωδείου.

Η κα Κοσκόρου από την πλευρά της εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον κ. Πατούλη για την υποστήριξη που προσφέρει στο Ωδείο και υποσχέθηκε ότι στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν πολλές και ποιοτικές συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής στην πόλη.

Ο κ. Δήμαρχος προσέφερε τιμητική πλακέτα στους κ.κ. Χαρ. Νάκα και Κώστα Παπαγρηγορίου για την προσφορά 200 βιβλίων και 300 τετραδίων στο Δημοτικό Ωδείο.

Στη συναυλία συμμετείχαν η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη Διεύθυνση της κας Κοσκόρου, η ορχήστρα μαθητών λαϊκών οργάνων των καθηγητών κ.κ. Μ. Σωτηράκη και Σ. Σακάτου, η αρχήστρα μαθητών κιθαριστών υπό τη διεύθυνση του Ευαγ. Μπουντούνη, το τμήμα μονωδίας Σ. Καπετανάκου και το τμήμα σύγχρονου τραγουδιού Α. Κουνάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο