Τη μουσικο – θεατρική παράσταση της Άννας Στερεοπούλου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 493KB|


|donwload file .jpg 335KB|


 


Την μουσικο- θεατρική παράσταση με τίτλο «Ονειρογράφος» παρουσίασε η ʼννα Στερεόπουλου, υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο θέατρο Δαϊς, στο Μαρούσι.

Στην παράσταση ηλεκτροακουστικές μελωδίες, “ταξιδεύουν” από τις αναμνήσεις, στις παρούσες στιγμές, εκφράζοντας βαθιές σκέψεις, με κινήσεις και αυθορμητισμό, σε μία  μετάβαση από το σκοτάδι στο φως. Το σκηνικό τα κοστούμια, οι προβολές και οι φωτισμοί δημιουργούν ένα ασπρόμαυρο πολύχρωμο ονειρικό τοπίο.

Η ʼννα Στερεοπούλου δημιουργεί πάνω σε ένα είδος μουσικής που συνδυάζει τα ελληνικά – μεσογειακά της ερεθίσματα με τα σύγχρονα ρεύματα της Ευρώπης.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη τη  Μαρουσιώτισσα ʼννα Στερεοπούλου για την αξιόλογη παράσταση και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει τους δημιουργούς που μέσα από το ταλέντο τους προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό στο Μαρούσι και σε ολόκληρη τη χώρα μας. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο