Τη διπλή έκθεση “Boat & Fishing Show 2104” στο Helexpo Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη δημοτική σύμβουλο Ε. Λέκκα, και τους διοργανωτές εγκαινιάζοντας την έκθεση “Boat & Fishing Show 2014” στο Helexpo Μαρούσι.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτη στην έκθεση “Boat & Fishing Show 2014”.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Ε. Λέκκα, με εκθέτες.


 


Τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης “Boat & Fishing Show 2014” για το σκάφος και το ψάρεμα που διεξήχθη το τριήμερο στο Helexpo Μαρούσι, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Ελένη Λέκκα, περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και επισκέπτες.


Την έκθεση που αποτελεί το μεγαλύτερο θαλάσσιο γεγονός της χρονιάς επισκέφθηκε και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σημείωσε ότι με την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου για τα τουριστικά σκάφη και την κατάργηση της ερασιτεχνικής άδειας αλιείας για τους ψαράδες θα τονωθoύν οι επιχειρηματίες του κλάδου και ο θαλάσσιος τουρισμός.


Στην έκθεση συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρίες σκαφών αναψυχής, ειδών αλιείας και ηλεκτρονικών ναυσιπλοΐας όπου παρουσίασαν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπήρξε, παράλληλα, πρόγραμμα σεμιναρίων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, ναυτοσύνης, συντήρησης σκάφους, χρήση ηλεκτρονικών ναυσιπλοΐας.


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο