Τη διενέργεια εξετάσεων τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος κουρέα – κομμωτή – τεχνίτη περιποίησης χεριών και ποδιών ανακοινώνει ο Δήμος

Print Friendly, PDF & Email

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013


Τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος του κουρέα – κομμωτή και τεχνίτη περιποίησης χεριών – ποδιών συντονίζει ο Δήμος Αμαρουσίου κατόπιν του ορισμού της Πρωτοβάθμιας Εξεταστικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 159/2012 απόφαση, στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων που ανατίθεται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Καλλικράτη.


Οι εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 9 π.μ. στο Εργαστήριο Κομμωτικής της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Καλλιτεχνικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών – Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδος (Α.Σ.Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) στην οδό Καζαντζάκη 4 στο Χαλάνδρι ενώπιον της ορισθείσας Πρωτοβάθμιας Εξεταστικής Επιτροπής.


Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ.) στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου (Κατερίνα Κορώνη τηλ. 2132038257-251).


Για τα έντυπα των αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.maroussi.gr στην ενότητα «Επιχειρήσεις» ή πατώντας στο σύνδεσμο www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=5746&cnode=146.


Εξετάσεις θα πραγματοποιούνται ανά τετράμηνο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο