Τη διενέργεια εξετάσεων τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος κουρέα – κομμωτή – τεχνίτη περιποίησης χεριών και ποδιών ανακοινώνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014


Τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος του κουρέα – κομμωτή και τεχνίτη περιποίησης χεριών – ποδιών συντονίζει ο Δήμος Αμαρουσίου, κατόπιν του ορισμού της Πρωτοβάθμιας Εξεταστικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 159/2012 απόφαση, στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων που ανατίθεται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Καλλικράτη.


Οι εξετάσεις της χρονικής αυτής περιόδου έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 9 π.μ. στο Εργαστήριο Κομμωτικής της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Καλλιτεχνικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών – Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδος (Α.Σ.Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) στην οδό Καζαντζάκη 4 στο Χαλάνδρι, ενώπιον της ορισθείσας Πρωτοβάθμιας Εξεταστικής Επιτροπής.


Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ.), στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου (Κατερίνα Κορώνη τηλ. 2132038257-251).


Για τα έντυπα των αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.maroussi.gr στην ενότητα «Επιχειρήσεις» ή πατώντας στο σύνδεσμο  www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=5746&cnode=146.


Οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος πραγματοποιούνται ανά τετράμηνο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο