Τη διενέργεια εξετάσεων τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 για την απόκτηση άδειας άσκησης επαγγέλματος κουρέα- κομμωτή – τεχνίτη περιποίησης χεριών και ποδιών ανακοινώνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος του κουρέα – κομμωτή και τεχνίτη περιποίησης χεριών – ποδιών συντονίζει ο Δήμος Αμαρουσίου, κατόπιν του ορισμού της Πρωτοβάθμιας Εξεταστικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 159/2012 απόφαση, στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων που ανατίθεται στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Καλλικράτη.


Οι εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9 π.μ. στο Εργαστήριο Κομμωτικής της Ανώτατης Συνδικαλιστικής Καλλιτεχνικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών – Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδος (Α.Σ.Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) στην οδό Καζαντζάκη 4 στο Χαλάνδρι, ενώπιον της ορισθείσας Πρωτοβάθμιας Εξεταστικής Επιτροπής.


Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ. – 2 μ.μ.) στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου (Κατερίνα Κορώνη τηλ. 2132038257-251).

Για τα έντυπα των αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.maroussi.gr στην ενότητα «Επιχειρήσεις» ή πατώντας στο σύνδεσμο www.maroussi.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=5746&cnode=146.


Εξετάσεις θα πραγματοποιούνται ανά τετράμηνο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο