Την Τσικνοπέμπτη γιόρτασαν παραδοσιακά οι Μαρουσιώτες συντροφιά με τους χορευτές του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι, με χορό και πλούσιους κρεατικούς μεζέδες γιόρτασε το Μαρούσι την Τσικνοπέμπτη στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Στη γιορτή που διοργάνωσαν τα Τμήματα παραδοσιακών χορών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Καλωσορίζοντας τους εκατοντάδες Μαρουσιώτες που έδωσαν το «παρών» για δεύτερη συνεχή χρονιά το αποκριάτικο γλέντι του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου και τους χορευτές, και ευχήθηκε σε όλους μία Καλή Αποκριά.

Περισσότεροι από 350 χορευτές – μέλη των προγραμμάτων χορού του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου παρουσίασαν περιπαιχτικά χορευτικά δρώμενα.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Το κρασί, τα αναψυκτικά και τα καθίσματα ήταν ευγενική προσφορά του ΚαφεΜαγειρείου «Τα Κανατάδικα».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπo 1 από το αποκριάτικο γλέντι για την Τσικνοπέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”.


Στιγμιότυπo 2 από το αποκριάτικο γλέντι για την Τσικνοπέμπτη στο κλειστό γυμναστήριο “Σπύρος Λούης”.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρ. Χαλιώτη, κατά τον χαιρετισμό του.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μ. Σταυράκη, και Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ε. Λέκκα, και τον δημοτικό σύμβουλο Ν. Πέππα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο