Την σπαρταριστή κωμωδία «Ο Επιθεωρητής» απόλαυσαν οι φίλοι του θεάτρου στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Πλήθος θεατρόφιλου κοινού παρακολούθησε την παράσταση «Ο Επιθεωρητής» στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπα από την παράσταση με τους ηθοποιούς επί σκηνής.


Μία πολύ ευχάριστη θεατρική παράσταση απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν την κωμωδία «Ο Επιθεωρητής» στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου που καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου 2013 φιλοξενεί ποικίλες μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.


Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, επί σκηνής, στο ρόλο του Χλεστακώφ, μαζί με τον Γιώργο Αρμένη, που ενσάρκωνε τον Έπαρχο, την Αριέττα Μουτούση, τον Μιχάλη Μητρούση, και εννέα ακόμα έξοχους ηθοποιούς, παρουσίασαν μία αιχμηρή κωμωδία καταστάσεων που από σάτιρα της τσαρικής κοινωνίας εξελίσσεται σε σάτιρα της διαφθοράς χωρίς τόπο και χρόνο.


Επόμενοι σταθμόι του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου είναι η συναυλία της Ελένης Βιτάλη την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2013, και η θεατρική παράσταση «Ο ΑΙΣΩΠΟΣ έχει κάτι να σας πει» την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013.


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 υλοποιείται αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος με μηδενικό κόστος για τους δημότες του Αμαρουσίου.


Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ φιλοξενούνται φέτος το καλοκαίρι στο Μαρούσι σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος προσφέροντας σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.


Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.

Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.

Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.
Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 στο Δήμο Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο