Την πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια παρέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στην πληγείσα από τις πλημμύρες Ρουμανία

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 113 KB||download file .jpg 111 KB||download file .jpg 173 KB|
Στιγμιότυπα από την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας που απέστειλε ο Δήμος Αμαρουσίου στις πληγείσες περιοχές της Ρουμανίας από τις πλημμύρες και ειδικότερα στην περιοχή του BACAU.


Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια που απέστειλε ο Δήμος Αμαρουσίου  στις πληγείσες περιοχές της Ρουμανίας από τις πλημμύρες, που προκάλεσαν οι συνεχιζόμενες σφοδρές βροχοπτώσεις και ειδικότερα στην περιοχή του BACAU.   


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο Δήμος Αμαρουσίου ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Πρωθυπουργού της Ρουμανίας Εμίλ Μποκ για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, προκειμένου η χώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τις πλημμύρες.        


Η ανθρωπιστική αποστολή, η πρώτη που έφθασε στην περιοχή, με επικεφαλής τον υπεύθυνο των ανθρωπιστικών αποστολών του Δήμου Αμαρουσίου Ν. Δούση – Ρασσιά διένειμε στους κατοίκους της περιοχής  κρεβάτια, στρώματα, καθώς και είδη ρουχισμού, προσφορά της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αρωγής και Πρόνοιας ‘Πολιτών Παρέμβαση’, η οποία στήριξε την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον υπεύθυνο των ανθρωπιστικών αποστολών και τόνισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται αλληλέγγυος προς τους συνάνθρωπούς μας που έχουν ανάγκη και θα βρίσκεται πάντα κοντά τους σε ότι μας χρειαστούν. Εκφράζουμε τη θερμή συμπαράστασή μας στις δύσκολες ώρες που περνούν χιλιάδες πολίτες της φίλης χώρας, με την οποία μας συνδέουν στενές σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης’. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο