Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου έκοψε μαζί με τους προσκόπους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον γιο του Αλέξανδρο, ανάμεσα στο πλήθος των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.


Τις ευχές του για μία δημιουργική προσκοπική χρονιά γεμάτη με πρωτοβουλίες εθελοντικής προσφοράς έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά την παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου και του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε πλήθος προσκόπων, γονέων και φίλων, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίο συνεχάρη τους προσκόπους κάθε ηλικίας που αποτελούν ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας στηρίζοντας μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους κοινωφελείς προσπάθειες και δράσεις.


«Δίνοντας το «παρών» σε κάθε μικρή και μεγάλη προσπάθεια περιβαλλοντικής, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς με το «παράδειγμα» σας αποτελείται δύναμη κινητοποίησης για τους υπόλοιπους συμπολίτες μας. Ως Διοίκηση σταθερά βρισκόμαστε στο πλευρό της προσκοπικής οικογένειας και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του εθελοντικού κινήματος στην πόλη μας. Στο πλαίσιο αυτό η συνεργασία σας μας είναι πολύτιμη και ιδιαίτερα εποικοδομητική προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Λευτέρης Μαγιάκης, ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου-Μελισσίων Νίκος Μπόγδανος, καθώς και πλήθος μελών του προσκοπισμού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο