Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με τους φίλους του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 173KB|







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα» κα Μίκα Κάββαλου, δίνει τις θερμές ευχές του προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη νέα χρονιά.
|download file .jpg 174KB|


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα», σε γνωστό κέντρο της πόλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης, παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου κας Μίκας Κάββαλου, μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά. Συνεχάρη επίσης τα μέλη του Δ.Σ. για το έργο τους, δίνοντας τις θερμές ευχές του για καλή επιτυχία στις νέες τους πρωτοβουλίες.     


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης,Αλέξανδρος Μπρέγιαννης,Κατερίνα Αναστασιάδου,Κων/νος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής,Πέτρος Κούκουζας και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο