Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παραρτήματος του Κ.Α.Π.Η στην Αγία Φιλοθέη, έκοψε μαζί με τα μέλη του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο παράρτημα του Κ.Α.Π.Η Δήμου Αμαρουσίου στην Αγία Φιλοθέη.


 


Στη γιορτή που διοργανώθηκε στο παράρτημα του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) στην Αγία Φιλοθέη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μέλη και προσωπικό του Κέντρου.


Χαιρετίζοντας τους παρισταμένους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους Υγεία για το νέο έτος, θαλπωρή και αγάπη, σημειώνοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει με την ίδια φροντίδα να σκύβει πάνω στις ανησυχίες της Τρίτης ηλικίας, και να τους προσφέρει μία ζεστή αγκαλιά και διεξόδους για να απασχολούνται δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους.


Στην προσπάθεια αυτή συνοδοιπόρους έχει ο Δήμος τους ανθρώπους τους Κέντρου, φροντιστές και εθελοντές, τους οποίους ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξη και το έργο που προσφέρουν στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Κάββαλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αντωνόπουλος, και Ειρήνη Χαλιώτη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο