Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Αθηνών OMMA έκοψε Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον επιστημονικό διευθυντή του Οφθαλμολογικού Κέντρου ΟΜΜΑ  Γ. Δατσέρη  και άλλα μέλη από το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Αθηνών ΟΜΜΑ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο. Γιώργος Πατούλης την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013.


Ο κος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου και αντάλλαξε θερμές ευχές με το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του ΟΜΜΑ για υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στο έργο τους το 2013.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών συνομίλησε  με τον επιστημονικό Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Κέντρου κο Γιάννη Δατσέρη και άλλα στελέχη για τα ζητήματα που απασχολούν τον ιατρικό κόσμο στην παρούσα δύσκολη συγκυρία και ενημερώθηκε για τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στη έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση των οφθαλμολογικών παθήσεων.                  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο