Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, μαζί με τα μέλη του συλλόγου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους στην κοπή της πίτας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το Δήμαρχο Κορωπίου Γ. Κιούση, τον Αντιδήμαρχο Κορωπίου Θ. Γρίβα, τον Πρόεδρο της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε Ν. Σταθόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου Β. Κόκκαλη, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και φίλους του Κυνηγετικού Συλλόγου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας τον παλαίμαχο κυνηγό Δ. Κρητικό.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νέα χρονιά που πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε εκπροσώπους από τον πολιτικό χώρο και πλήθος μελών από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου και άλλους κυνηγετικούς συλλόγους της χώρας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους, επαίνεσε τα μέλη του συλλόγου που πέρα από κυνηγετική δράση επιδεικνύουν έντονη δραστηριοποίηση και σε περιβαλλοντικά ζητήματα, συνεπικουρώντας με τη συμμετοχή τους προσπάθειες συλλόγων με τέτοιο προσανατολισμό. «Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου και των υπόλοιπων κυνηγετικών φορέων ανταποδίδοντας την αγάπη και την υποστήριξή τους. Σταθερά τους βρίσκουμε αρωγούς των πρωτοβουλιών και των προσπαθειών μας και στο Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) όπου ως Δήμος είμαστε επικεφαλής, και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό» προσέθεσε ο κ. Πατούλης.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις παλαίμαχων κυνηγών καθώς και άλλων μελών της κυνηγετικής οικογένειας. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι κυνηγοί Γιώργος Καπνόριζας, και Δημήτρης Κρητικός, ο Αλέξανδρος Κόκκαλης,  εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, ο Ευάγγελος Κόκκαλης, Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ο πρωταθλητής σκοποβολής Ευθύμης Μίτας, καθώς και ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι βουλευτές Γιάννης Μιχελάκης, Χρυσή Γιαταγάνα, και Σοφία Βούλτεψη, ο πολιτευτής Αντώνης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Κορωπίου Γιώργος Κιούσης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Αντώνης Μπιτσάνης, ο Αντιδήμαρχος Κορωπίου Θεόδωρος Γρίβας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Νίκος Αλεπούς, Στέφανος Τσιπουράκης, Γιώργος Ιατρίδης, από το Δήμο Πεύκης ο Νίκος Γιαννόπουλος, ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, εκπρόσωποι από το Δασαρχείο Πεντέλης και το Δασονομείο Αγίου Στεφάνου, εκπρόσωποι από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας, την Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θηβών, τον Κυνηγετικό Σύλλογο 2ου και 3ου Αθηνών, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαυρίου, εκπρόσωποι των αστυνομικών Αρχών, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης αλλά και εκπρόσωποι από τον ιατρικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο