Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στο Μαρούσι και σε όλους τους Μαρουσιώτες. Με πίστη και ομοψυχία συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και τη νέα γενιά

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, ανταλλάσοντας εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά με τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που κατέκλυσαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίο απευθύνοντας  θερμό χαιρετισμό προς τους παριστάμενους τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά», με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία για όλους.

Αναφερόμενος στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Εξωραϊστικό- Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, επαίνεσε τα μέλη του για την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

«Στο Δήμο Αμαρουσίου υπάρχει πρόνοια για όλους. Κανείς δεν είναι μόνος και αβοήθητος και προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι κοντά στο Μαρούσι και σε όλους τους Μαρουσιώτες. Με πίστη και ομοψυχία συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και τη νέα γενιά. Το 2019 κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική ,με την πεποίθηση να είναι έτος αλλαγής και δημιουργικής ανατροπής για μια καλύτερη ζωή για όλους» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.    

Από την πλευρά της η Πρόεδρος κα Δήμητρα Τσουκλείδου, στο χαιρετισμό της σημείωσε ότι «το 2019 θα είναι χρονιά μεγάλων αλλαγών για την παγκόσμια κοινότητα, την πατρίδα μας και για το Δήμο μας.
Στο Δήμο μας, δεν θα είναι πλέον Δήμαρχος ο δραστήριος, ανθρώπινος και χαρισματικός Γιώργος Πατούλης, ο οποίος κατάφερε να κάνει όλους τους δημότες μια οικογένεια, γιατί θα είναι πλέον Περιφερειάρχης Αττικής.
Αλλά, όπως μας υποσχέθηκε, πάντα θα είναι κοντά στο Μαρούσι, κοντά σε όλους μας.»

Η κα Τσουκλείδου ευχήθηκε σε όλους μία «Καλή Χρονιά» με υγεία,  αισιοδοξία και δυναμισμό για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.

Την εκδήλωση διάνθισε με ρομαντικά τραγούδια κατά την έναρξη και τη λήξη, η σοπράνος, καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κα Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, με την κα Καλλιόπη Φώτου να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μίλησε με θέμα: «Η Δύναμη των Πολιτών», η Επίτιμος Καθηγήτρια ΤΕΙ Αθήνας και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κα Σταματίνα Κοκκινάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βελής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος,  Δημήτρης Σμυρνής, Στέφανος Τσιπουράκης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπούκος, ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου Χρήστος Βλάχος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου,  καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο