Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου «Η Δωδώνη» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου «Η Δωδώνη»  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Ηλία Ζορμπαλά και τα μέλη του Δ.Σ.

Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι το 2016 θα αποτελέσει πολύ σημαντική χρονιά για την περιοχή της Δωδώνης Αμαρουσίου, καθώς θα υλοποιηθούν τα έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, μεταξύ των οποίων είναι το γήπεδο μπάσκετ, το πάρκο στην οδό Πεντέλης, αλλά και η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες  χαμηλής ενεργειακής απόδοσης.
Παράλληλα, ο κ Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τη σημαντική δράση και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, σημειώνοντας ότι ο Σύλλογος αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Διοίκησης, όπως και όλοι οι Σύλλογοι της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο  Συντονιστής του έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης και Κατερίνα Φραγκάκη και εκ μέρους της μείζονος μειοψηφίας ο κ. Ελευθέριος Μαγιάκης, ο κ. Δημήτριος Κουτσουβέλης και η κα Μαίρη Διακολιού.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο