Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α΄ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εορταστική εκδήλωση του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α΄, με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο κ. Βασίλειο Πέμμα και τα μέλη του Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους, εκφράζοντας την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην κάθε προσπάθειά τους για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα έργα υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους παριστάμενους για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο Δημοτικό Σύμβουλος  κ. Πέτρος Κόνιαρης και εκ΄ μέρους  της μείζονος μειοψηφίας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Κουτσουβέλης.

 

Σχετικά αρχείαΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α΄ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α΄ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α΄ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο