Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2012 έκοψαν οι Οδηγοί του Τμήματος Αμαρουσίου μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


 
Την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου προς το έργο του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο μήνυμά του προς τις Οδηγούς.
|download file .jpg 101KB|


 
Σε ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με τους Αντιδημάρχους Νικόλαο Πέππα, Σπύρο Σταθούλη, και Νικόλα Αλεπού, την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Οδηγών του τοπικού τμήματος Αμαρουσίου για το 2012.
|download file .jpg 103KB|


Χαμόγελα και ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τα μέλη των ομάδων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού με την ευκαιρία της εκδήλωσης που διοργάνωσε το τοπικό τμήμα Αμαρουσίου του  Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε στις Οδηγούς καλή δύναμη ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν μέσα από τις δράσεις τους στην κοινωνία, εκφράζοντας παράλληλα, τη σταθερή υποστήριξη του έργου τους από το Δήμο Αμαρουσίου.


Μαζί του στην εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Νικόλαος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης, και Νικόλας Αλεπούς. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο