Την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της Amway Hellas επιβράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνάντηση του με το Γενικό Διευθυντή Γ. Αποστολόπουλο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το Γενικό Διευθυντή της Amway Γ. Αποστολόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Ν. Αλεπούς, και την Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων Βίβιαν Τζάννη.

Από την ξενάγηση των στελεχών της εταιρίας στη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.Μέρος από τα προϊόντα που παρέδωσε η εταιρία στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο.


Τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής και προϊόντα καθαριότητας σπιτιού προσέφερε η εταιρία Amway Hellas στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης που ανέλαβε στηρίζει περισσότερες από 300 οικογένειες του Δήμου που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και σε μηνιαία βάση καλύπτουν μέρος των αναγκών τους από την κοινωνική δομή του Δήμου. Με την ευκαιρία της προσφοράς της εταιρίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Διεύθυνση της εταιρίας κατά τη συνάντησή του με το Γενικό Διευθυντή Γιώργο Αποστολόπουλο.


Επιβραβεύοντας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, την πρωτοβουλία της εταιρίας, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι δείχνουν διάθεση προσφοράς συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που αναπτύσσουμε. Το δίκτυο των συνεργατών μας είναι ευρύ και καλωσορίζουμε και επαινούμε κάθε νέο κοινωνικό εταίρο που γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας από κοινού να στηρίξουμε έμπρακτα τα αδύναμα νοικοκυριά, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας. Επιβραβεύουμε κάθε επιχείρηση που έχει την ίδια με εμάς στόχευση και ευχή όλων είναι το παράδειγμα της Amway να βρει και άλλους μιμητές γιατί οι ανάγκες είναι ολοένα και διογκούμενες».


Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Γιώργος Αποστολόπουλος, ανέφερε: «Όταν μας ενημέρωσαν από το Δήμο Αμαρουσίου για το έργο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» καθώς και για τις λοιπές δράσεις του Δήμου με στόχο την στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, αποφασίσαμε με μεγάλη χαρά να συνεισφέρουμε σε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας προϊόντα για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Οι προϊοντικές προσφορές είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κάποιος στην εποχή μας όπου η οικονομική ύφεση πλήττει όλο και πιο βαθειά την ελληνική κοινωνία».


Ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Νικόλαος Αλεπούς, υπεύθυνος του γραφείου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Δήμου, επίσης, παρών στη συνάντηση, σχολίασε: «Η περίοδος οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε ολοένα και περισσότερο αυξανόμενα αιτήματα από συμπολίτες μας για υποστήριξη και βοήθεια. Η Amway Hellas είναι μία από αυτές και αναγνωρίζουμε τη συγκινητική της έμπρακτη προσφορά και στήριξη».


Της συνάντησης ακολούθησε ξενάγηση των στελεχών της εταιρίας στο χώρο κοινωνικής προσφοράς «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, όπου έγινε και η παράδοση των προϊόντων.


Παρούσα στη συνάντηση και ξενάγηση ήταν, επίσης, η Βίβιαν Τζάννη, Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων της Amway, και η Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελένη Γιαννακοπούλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο