Την Πρωταθλήτρια Σκοποβολής Άγη Κασούμη για τη νέα της διάκριση τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γεώργιος Πατούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο

Print Friendly, PDF & Email

Για τη διάκρισή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Παγκόσμιων Κυπέλλων και Πρέσβειρα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου Άγη Κασούμη.

«Θα ήθελα εκ μέρους  της πόλης και των κατοίκων του Αμαρουσίου να σας ευχαριστήσω για τη χαρά και την υπερηφάνεια που μας χαρίσατε. Θα είμαστε κοντά σας στηρίζοντας την αθλητική σας προσπάθεια για νέες νίκες»  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στο μήνυμά του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του  Συμβουλίου.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, πρότεινε, αξιοποιώντας τη συνεργασία με την Άγη Κασούμη, να δημιουργηθούν στον Δήμο Αμαρουσίου τμήματα σκοποβολής για παιδιά.

Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί το επισφράγισμα της πολυετούς προσφοράς της στον χώρο του αθλητισμού και την αναγνώριση της συνεισφοράς της στην προώθησή του. Στα 37 χρόνια της αθλητικής της καριέρας η Άγη Κασούμη έχει κατακτήσει συνολικά πάνω από 50 πανελλαδικές νίκες, έξι μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα, δύο μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, δύο μετάλλια σε Μεσογειακούς Αγώνες, έξι συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη Σκοποβολή και μόνιμη κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1

Μετάβαση στο περιεχόμενο