Την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κορασίδες ομάδα πόλο του Τρίτωνα Αμαρουσίου βράβευσε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Γ.Πατούλης απονέμει στην αρχηγό του Τρίτωνα Β.Καρκάνη τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.
|download file .jpg 152 KB|Οι αθλήτριες, οι προπονητές και η διοίκηση του Τρίτωνα με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ.Πατούλη.
|download file .jpg 162 KB|


Την ομάδα πόλο κορασίδων του Τρίτωνα Αμαρουσίου βράβευσε χθες, πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος 2010.


Ο κ.Πατούλης συνεχάρη με θερμά λόγια τις αθλήτριες της ομάδας, τους προπονητές και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αν.Μέτσιου και απένειμε τιμητική αναμνηστική πλακέτα στην αρχηγό της ομάδας Βιργινία Καρκάνη. ‘Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε νέες κοπέλες να έχουν τέτοιες σημαντικές επιτυχίες στον Αθλητισμό και να τιμούν την πόλη μας. Το Μαρούσι πρωταγωνιστεί στον Αθλητισμό, όχι μόνο με την ομάδα μπάσκετ και τις επιτυχίες της, που όλοι γνωρίζουμε, αλλά και με τις υπόλοιπες ομάδες σε άλλα αθλήματα, όπως είναι ο Τρίτων στο πόλο. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι κοντά στους Αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας, θερμός συμπαραστάτης και αρωγός στις επιτυχίες του’, τόνισε ο κ. Πατούλης.


Η ομάδα του Τρίτωνα αποτελείται από τον προπονητή Στέφανο Λέανδρο, τον βοηθό προπονητή ʼγγελο Γαρελίδη, τον τεχνικό σύμβουλο Κώστα Βλαντή και τις αθλήτριες: Καρκάνη Βιργινία (αρχηγός), Κεχαγιόγλου  Στέλλα, Μηλιώτη  Ιωάννα, Παπάζογλου  Τερέζα, Μπέσιου  Αγγελική, Λαγωνίκου  Ευδοξία, Χαραλαμπίδου  Ιωάννα, Παπάζογλου  Εβίτα, Κοτσιώνη  Μαρίνα, Χαραλαμπίδου  Στεφανία, Καρκάνη  Δήμητρα, Κούζουνα  Σταυρούλα, Γκιργκινούδη  Δέσποινα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο