Την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2011 στο μπέιζμπολ ανδρών Α.Σ. ΜΑΡΟΥΣΙ 2004 τίμησε για την επιτυχία της ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Σκιαδά, αριστερά, και το Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κωνσταντίνο Λεμπέση, δεξιά, ενώ απονέμει τα μετάλλια και το κύπελλο στους πρωτεργάτες της νίκης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στους αθλητές και στους συντελεστές της ομάδας μπέιζμπολ ανδρών Α.Σ ΜΑΡΟΥΣΙ 2004.


Την ομάδα μπέιζμπολ ανδρών Α.Σ Μαρούσι 2004 που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2011, υποδέχτηκε στο γραφείο του το Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με σκοπό να τιμήσει τους παίκτες και τους συντελεστές της ομάδας για τη διάκρισή τους.


Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του Δημάρχου ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τους αθλητές και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αγώνισμα του μπέιζμπολ κάνοντας με την πρωτιά τους υπερήφανη την πόλη και τους φιλάθλους του Αμαρουσίου.


Στο μήνυμά του ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε η ομάδα να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπου θα αγωνιστεί συμμετέχοντας στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης στο μπέιζμπολ και εξέφρασε την ηθική και υλική του στήριξη.


Ακολούθησε η απονομή μεταλλίου σε καθέναν από τους αθλητές και κυπέλλου σε μία συμβολική κίνηση επιβράβευσης από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου προς την ομάδα για τη νίκη της.


Στη βράβευση παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σκιαδάς, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Δεπούντης, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Λεμπέσης, και ο προπονητής Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο