Την πολύχρωμη εθελοντική «πινελιά» των εργαζομένων του ΑΒ City σε παιδική χαρά στο Μαρούσι, χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 141 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επισκέφτηκε τους εθελοντές εργαζομένους εν ώρα της δράσης.


|download file .jpg 154 Kb|


|download file .jpg 150 Kb|

Oι εργαζόμενοι του καταστήματoς AB City στο Μαρούσι έβαλαν τη δική τους πινελιά στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Γρηγορίου Ε’ στο Μαρούσι.


|download file .jpg 172 Kb|


Με παρεΐστικη διάθεση, χαμόγελα και έτοιμοι να αλλάξουν την όψη της παιδικής χαράς στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Γρηγορίου Ε’ στο Μαρούσι, εργαζόμενοι της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Δήμου Αμαρουσίου, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο χώρο της παιδικής χαράς. Κοντά τους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που τους επαίνεσε για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία της εταιρίας τους, δίνοντας το παράδειγμα της εθελοντικής προσφοράς και της σύσφιξης των δεσμών με την κοινωνία όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Οι εργαζόμενοι του καταστήματος ΑΒ City στο Μαρούσι, συμμετέχοντας στην Ημέρα Εθελοντισμού της εταιρίας ΑΒ Βασιλόπουλος, φόρεσαν τα γάντια, πήρα τα ρολά, τα πινέλα και οικολογικά – υδατοδιαλυτά, φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα, ανά χείρας, και μέσα σε λίγη ώρα είχαν «ζωντανέψει» το χρώμα της παιδικής χαράς.

Κατά την επίσκεψή του στο χώρο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, συνομίλησε με τους συμμετέχοντες στην εθελοντική δράση και τους ευχαρίστησε που ομόρφυναν το χώρο.

Επί τη ευκαιρία ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «εταιρικές πρωτοβουλίες όπως της ΑΒ Βασιλόπουλος ακολουθούν το πνεύμα που διέπει το πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει ο Δήμος Αμαρουσίου. Ως Δημοτική Αρχή συγχαίρουμε και ενθαρρύνουμε κάθε ανάλογη πρωτοβουλία και δράση που αποδεικνύει το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο που μπορούν έχουν οι εταιρίες πέρα από την επιχειρηματική τους λειτουργία συμβάλλοντας θετικά στο κοινωνικό σύνολο» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο