Την πλούσια συλλογή έργων δημιουργικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Τους σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εγκαινιάζοντας την πλούσια και ποιοτική συλλογή των έργων τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται οι καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν και φιλοτέχνησαν οι σπουδαστές υπό τη καθοδήγηση του δασκάλου τους κου Διονύση Κούτση, την περίοδο 2016-2017.     

Παρουσία πλήθους μελών και  φίλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κούτση «για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας, που το σπουδαίο αποτέλεσμά της αποτυπώνεται μέσα από την έκθεση που σήμερα έχουμε την χαρά να θαυμάσουμε» ανέφερε.   

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης εξέφρασε την αμέριστη αρωγή και υποστήριξή του στη σημαντική ανάπτυξη της καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας που σημειώνεται μέσα στα Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, που όπως επεσήμανε ενισχύουν και προάγουν τον πολιτισμό και τις τέχνες στο Μαρούσι. 

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας.                    

 

Σχετικά αρχείαΤην πλούσια συλλογή έργων δημιουργικής και καλλιτεχνικής φωτογραφίας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Τους σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο