Την παρουσίαση του λευκώματος «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, το αφιέρωμα στο Μίμη Δομάζο, με την ευκαιρία της παρουσίασης του λευκώματος του Άρη Ξηνταρά «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις»  για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε το Μίμη Δομάζο για τα όσα σπουδαία προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας που έχει γράψει  μία μεγάλη ιστορία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 100 πιο δημοφιλείς Έλληνες του 20ου αιώνα.
«Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου ανήκουν σε όλους τους Έλληνες. Η αξία τους αναγνωρίζεται από ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου φανέλας και χρώματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Δομάζος απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, αλλά και για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την παρουσίαση του λευκώματος «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσίαση του λευκώματος «Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο

Μετάβαση στο περιεχόμενο