Την ιδιαίτερη Εικαστική Εγκατάσταση «Ένα κύμα μας ενώνει» του Αντώνη Πολιτάκη εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Συζήτηση με τον καλλιτέχνη για το έργο, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 19:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου  

Την Εικαστική Εγκατάσταση του Αντώνη Πολιτάκη, μία ιδιαίτερη κατασκευή από ζυμαρικό couscous, που για πρώτη φορά εκτίθεται στην Αττική, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Εγκαινιάζοντας το έργο «Ένα κύμα μας ενώνει» ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας να φιλοξενεί αυτό το εξαιρετικό έργο του διακεκριμένου εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη.
Ένα έργο που επιλέχθηκε ως ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά έργα της σύγχρονης δημιουργίας να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στη Μασσαλία, ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2013.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη για την μοναδική έμπνευση, τον «Ασκητή της Τέχνης», όπως αυτοαποκαλείται ο κ. Πολιτάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοστατεί στην προώθηση της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας του τόπου μας.

Παρούσα στη εγκαίνια της έκθεσης ήταν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.    

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της Εικαστικής Εγκατάστασης, είστε όλοι προσκεκλημένοι στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το έργο και να συνομιλήσετε από κοντά με το καλλιτέχνη.

 

Σχετικά αρχείαΤην ιδιαίτερη Εικαστική Εγκατάσταση «Ένα κύμα μας ενώνει» του Αντώνη Πολιτάκη εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την ιδιαίτερη Εικαστική Εγκατάσταση «Ένα κύμα μας ενώνει» του Αντώνη Πολιτάκη εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο