Την ετήσια έκθεση του Καλλιτεχνικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 95Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, με την Πρόεδρο ʼννα Αντωνακάκη και μέλη του Δ..Σ.  του Συλλόγου « Η ΕΚΦΡΑΣΗ» στα εγκαίνια της ετήσιας ομαδικής έκθεσης.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν.Πέππας, η Αντιδήμαρχος Ρ.Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου Ελ.Λέκκα και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.


|download file .jpg 121Kb|


ʼποψη της έκθεσης με  έργα από την ετήσια ομαδική έκθεση του Καλλιτεχνικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου «Η ΈΚΦΡΑΣΗ».
|download file .jpg 116Kb|


ʼνοιξε τις πύλες της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου η ετήσια ομαδική έκθεση που διοργανώνει ο Καλλιτεχνικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος «Η ΈΚΦΡΑΣΗ», με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαου Πέππα, καθώς και πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς τα μέλη του Συλλόγου για τα αξιόλογα έργα φωτογραφίας, ζωγραφικής, κοσμήματος, κεραμικών, βιτρώ και αγιογραφίας που εκτίθενται στην έκθεση. Παράλληλα, υπογράμμισε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να στηρίζει κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό και τη τέχνη και την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Οκτωβρίου 2010 και θα λειτουργεί από τις 10:30 – 13:00 & από 17:00 – 20:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο