Την επιχείρηση απεγκλωβισμού τραυματιών τροχαίου από προσωπικό του Σ.Π.Α.Π συντόνισε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΠαγίδες για τους οδηγούς είναι οι συχνές επικίνδυνες στροφές της λεωφόρου Διονύσου – Νέας Μάκρης.


Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών δύο Ι.Χ αυτοκινήτων έπειτα από σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη λεωφόρο Διονύσου – Νέας Μάκρης στο ύψους του Δήμου Μαραθώνα, συνέδραμαν τα συνεργεία του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού.

Για το συμβάν ενημέρωσε άμεσα τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου Βλάσης Σιώμος, που τυχαία βρέθηκε στο σημείο την ώρα της σύγκρουσης, και άμεσα ακολούθησε ο συντονισμός της επιχείρησης.

Το προσωπικό του Σ.Π.Α.Π άμεσα μετέβη στο σημείο όπου λίγο νωρίτερα τα δύο οχήματα είχαν συγκρουστεί μετωπικά, και ανέσυρε βαριά τραυματίες τους συνολικά τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι και διεκομίσθησαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Πιθανά αίτια του σφοδρού τροχαίου ήταν η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της δυνατής βροχής λίγο πριν, σε συνδυασμό με την κατηφορική κλίση του δρόμου.

Τα συνεργεία του Σ.Π.Α.Π μαζί με τα πυροσβεστικά οχήματα που είχαν σπεύσει στο σημείο, διευκόλυναν επίσης, την κίνηση των οχημάτων στο δρόμο μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας που είχε προκαλέσει η σύγκρουση, ενώ φορτηγά του Δήμου Μαραθώνα έριξαν άμμο στο οδόστρωμα για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο