Την επιτυχημένη θεατρική κωμωδία «Άνδρες έτοιμοι για όλα» απόλαυσε το πολυπληθές φιλοθεάμον κοινό στο Αμαλίειο Θέατρο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τους πρωταγωνιστές Κ. Κόκλα, και Κ. Ευριπιώτη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

Στιγμιότυπα από την παράσταση.Εκατοντάδες θεατές παραβρέθηκαν στο Αμαλίειο θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «ʼνδρες έτοιμοι για όλα».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τους πρωταγωνιστές της παράστασης Κ. Κόκλα, Κ. Ευριπιώτη, και Π. Αναστασοπούλου.


Το ζεστό χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού εισέπραξαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης «ʼνδρες έτοιμοι για όλα» που φιλοξενήθηκε στο Αμαλίειο θέατρο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου που συνεχίζεται και το μήνα Σεπτέμβριο με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Την κωμωδία παρακολούθησε μαζί με τους εκατοντάδες θεατές και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές.


Η δημοφιλής κωμωδία, σε διασκευή των Παπαθανασίου και Ρέππα του κινηματογραφικού έργου Full Monty, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην Ελλάδα, ανέβηκε στο Αμαλίειο θέατρο με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές Κ. Κόκλα, Γ. Τσιμιτσέλη, Ε. Μουμούρη, Κ. Ευριπιώτη, Τ. Δημητρίου, να χαρίζουν άπλετο γέλιο σε όσους την παρακολούθησαν .


Σημειώνεται ότι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος.


Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες οικονομικά κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Ο επόμενος σταθμός του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου είναι το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, με την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη και πρωταγωνιστές το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Φάνη Μουρατίδη και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.


Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο