Την εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Μία πλούσια συλλογή φωτογραφιών παρουσιάζουν οι σπουδαστές του 1ου και 2ου έτους του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στην έκθεση που άνοιξε χθες τις πύλες της στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας κ. Σπύρου Ιατρόπουλου, του διεθνούς φήμης φωτογράφου κ. Χάρη Κακαρούχα, καθώς και πολλών ακόμη καταξιωμένων δασκάλων και φωτογράφων.

Στην έκθεση περιλαμβάνονται οι καλύτερες φωτογραφίες των σπουδαστών που φιλοτέχνησαν με ελεύθερο θέμα, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κου Διονύση Κούτση.

Τη επιβράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για τη εξαιρετική καλλιτεχνική δημιουργία τους δέχθηκαν  οι σπουδαστές του Τμήματος,  πολλοί από τους οποίους έχουν βραβευθεί  σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ φωτογραφίες τους είναι αναρτημένες σε καλλιτεχνικά φωτογραφικά sides.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά το δάσκαλο του Τμήματος κ. Διονύση Κούτση για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Τμήμα Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας, αλλά και την μεταδοτικότητα που διαθέτει στη διδασκαλία και η οποία εκφράστηκε μέσα από το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα. Εξέφρασε  μάλιστα τη βούλησή του να γίνει θεσμός η Έκθεση Φωτογραφίας, η οποία μπορεί να λάβει και πανελλαδικό χαρακτήρα.

Από τη πλευρά του ο κ. Κούτσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για τη στήριξή που προσφέρει στο Τμήμα, ενώ αναφερόμενος στην καλλιτεχνική φωτογραφία υπογράμμισε ότι « το να πάρεις τη μηχανή κα να πατήσεις το κουμπί παίρνεις μια φωτογραφία, όταν εκφραστείς όμως μέσα από αυτή κάνεις τέχνη».

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρών ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 και λειτουργεί από τις 10:00 – 13:00 κα από 17:00 – 20:00.

 

Σχετικά αρχείαΤην εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Την εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών του Τμήματος Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο