Την εγγυητική επιστολή «εισιτήριο» της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου στην Α1 εθνική κατηγορία, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον Πρόεδρο της ομάδας Β. Κωνσταντίνου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ παραδίδει, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Αμαρουσίου και μέλους του Δ.Σ της ΚΑΕ  Γ.Σ. Αμαρουσίου Σπύρου Σταθούλη, την εγγυητική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΑΕ Γ.Σ. Αμαρουσίου Βασίλη Κωνσταντίνου.
|download file .jpg 100 Kb|


Την εγγυητική επιστολή ύψους 65.000 ευρώ που θα συνυποβληθεί με το φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συμμετοχή της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου.

Την έκδοση της απαραίτητης εγγυητικής επιστολής, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, εξασφάλισε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, κατόπιν των ενεργειών που ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά που κατέληξαν στην εξεύρεση χορηγού.

Παρών στη συνάντηση κατά την παράδοση της εγγυητικής στον Πρόεδρο της ομάδας, στο γραφείο του Δημάρχου, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αμαρουσίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης.

Ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε το Δήμαρχο που «για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα και τους φιλάθλους της, αναλαμβάνοντας με προσωπικές ενέργειες την εξασφάλιση χορηγού» όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, και προσέθεσε: «Ευχόμαστε την ίδια ευαισθησία να επιδείξει και ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ʼρης Βωβός στις υποχρεώσεις του απέναντι στην Εφορία, το Ι.Κ.Α και στις παλαιότερες οφειλές προς παίκτες, ώστε η ομάδα να μπορέσει να κατέβει απερίσπαστη στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011-2012 για να έχει την ίδια επιτυχία με πέρυσι».

Ο κ. Πατούλης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αγωνιστικά η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα της πόλης και ομοίως κάλεσε τον ʼρη Βωβό να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του. «Υπάρχει μια συμφωνία, την οποία αναμένουμε από τον κ. Βωβό, να την τηρήσει. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο