Την Β’ Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία πλήθους φίλων των εικαστικών τεχνών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εγκαινίασε την Β Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου, που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των προγραμμάτων της φετινής χρονιάς.

Καλωσορίζοντας  τους νέους καλλιτέχνες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, όπου εκτίθεται τα έργα ζωγραφικής, τους συνεχάρη για το ταλέντο και την επιλογή τους να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι το Μαρούσι κόντρα στη δύσκολη εποχή  θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στους πολίτες του.
Παράλληλα ευχαρίστησε τους εκατοντάδες θεατές για την τιμητική παρουσία τους στα εγκαίνια της έκθεσης και τους απηύθυνε πρόσκληση να δώσουν το καλοκαιρινό τους «παρών» στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που ανοίγει αυλαία την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε την έκθεση μαζί με τους υπεύθυνους  διδασκαλίας των Τμημάτων ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού την κα Μπέττυ Καρούση και τον κ. Γιώργο Σεκόφσκυ, θαυμάζοντας τα έργα των σπουδαστών.

Η Β’ Έκθεση ζωγραφικής των σπουδαστών θα παραμείνει ανοικτή έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και θα λειτουργεί από τις 10:00 – 13:00 και από τις 17:00-20:00.

 

Σχετικά αρχείαΤην Β’ Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την Β’ Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο