Την απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2017, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την ξεχωριστή και συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση για την απονομή για πρώτη χρονιά των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2017, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης.

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτόμων ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων. 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ και μέλος της Επιτροπής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς   κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι « τα Αριστεία ανήκουν σε εκείνους που προσπαθούν, κάτι που το «επιχειρείν», χρειάζεται να το τονίζουμε και θεωρώ ότι αυτή η δράση είναι το μέλλον του αύριο. Σήμερα κοντά μας είναι σημαντικοί άνθρωποι της φαρμακοβιομηχανίας, και νομίζω ότι όλοι μαζί, αν πράγματι ενωθούμε και αν πράγματι πούμε ένα «μεγάλο μπράβο» σε εκείνους που αριστεύουν, τότε μία άλλη μέρα θα ξημερώσει. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που βραβευτήκατε και στους διοργανωτές της σημαντικής αυτής εκδήλωσης.»

Μιλώντας για τον νέο αυτό θεσμό, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος επισήμανε ότι «η ιδέα για τα Αριστεία είχε ξεκινήσει πριν λίγα, χρόνια, αλλά η τρέχουσα επικαιρότητα δεν μας επέτρεψε να την υλοποιήσουμε». Και συμπλήρωσε πως «μέσα σε αυτό το αρνητικό περιβάλλον, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν σημαντικό να επιβραβεύσουμε κάποιες εταιρίες και, φυσικά, τους ανθρώπους τους, που συνεχίζουν να καινοτομούν, να επενδύουν σε νέες ιδέες και να δραστηριοποιούνται στην ελληνική φαρμακευτική αγορά».

Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017  τιμήθηκαν οι πρώτοι των πρώτων. Σε κάθε κατηγορία, από τις 9 κατηγορίες Αριστείων, αναδείχτηκαν δύο νικητές (platinum & gold).

      Όταν ολοκληρώθηκε η απονομή των Αριστείων , ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Λουράντος ανέβηκε στο βήμα για να βραβεύσει τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, ιδρυτή και πρόεδρο της ΒΙΑΝΕΞ, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην ανάπτυξη, στην εξέλιξη και στην πρωτοπορία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και για τη διαρκή υποστήριξη του στο ελληνικό φαρμακείο.  Έναν χαρισματικό άνθρωπο  που με το πρωτοπόρο πνεύμα του, την ευρηματική σκέψη του, την προσήλωσή του στο όραμα της φαρμακοβιομηχανίας, άφησε ανεξίτηλο το «αποτύπωμά του» στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

 

Σχετικά αρχείαΤην απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2017, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης (1)


Την απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2017, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο