Την έναρξη των εργασιών βιοκλιματικής ανάπλασης στην πλατεία Αγίας Λαύρας επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Δ. Σμυρνή, και Ν. Πέππα, τον εργολάβο και υπηρεσιακούς παράγοντες στο εργοτάξιο στην πλατεία Αγίας Λαύρας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε εργαζόμενους του εργοταξίου στην πλατεία Αγίας Λαύρας.Στιγμιότυπο από τη διάρκεια των εργασιών.


Στην έναρξη των εργασιών για τη βιοκλιματική ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας με την οποία θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του εμπορικού και ιστορικού κέντρου του Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μαζί με στελέχη της Διοίκησης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο εργοτάξιο, ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, δήλωσε: «έπειτα από επίπονες προσπάθειες μας προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να λάβουμε τις τελικές εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε σήμερα να ξεκινάμε τις εργασίες και στο τελευταίο τμήμα του έργου. Σε λιγότερο από τρεις μήνες θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στους κατοίκους της πόλης μας μία πλήρως ανακατασκευασμένη σύγχρονη βιοκλιματική πλατεία».


Από την πλευρά της αναδόχου εταιρίας υπήρξε η διαβεβαίωση για επίσπευση των εργασιών ώστε το έργο να αποπερατωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.


Στο σημείο μαζί με τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, και Νίκος Πέππας, όπως, επίσης, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι – εργαζόμενοι της εργολήπτριας εταιρίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο