Την έκθεση ζωγραφικής από Μαρουσιώτισσες ζωγράφους φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Εννέα Εικαστικές Διασταυρώσεις» με τις ζωγράφους, μέλη της «Ομάδας Δ9» Ελένη Ζήνα – Αποστολοπούλου, Δέσποινα Κοκκίνη, Γκάμπι Παπαδοπούλου, Ελένη Πατεράκη, Πόπη Τσαμπανάκη, Έφη Τσελέντη και τη δασκάλα της Ομάδας κα Μπέτυ Καρούση.
|download file .jpg 112 KB|


|download file .jpg 59 KB|


ʼποψη της έκθεσης ζωγραφικής, με έργα που φιλοτέχνησαν  Μαρουσιώτισσες ζωγράφοι.
|download file .jpg 62 KB| 


 


Την αξιόλογη έκθεση ζωγραφικής, με έργα που φιλοτέχνησαν Μαρουσιώτισσες ζωγράφοι, οι οποίες αποτελούν την «Ομάδα Δ9», φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.     


Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο « Εννέα Εικαστικές Διασταυρώσεις» πραγματοποιήθηκαν, τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2010, παρουσία πλήθους Μαρουσιωτών και φίλων της «Ομάδας Δ9».


Τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος κ. Ειρήνη Χαλιώτη, η οποία στο χαιρετισμό της μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου για την αξιόλογη προσπάθειά τους, εκφράζοντας παράλληλα και τη στήριξή του στο έργο της «Ομάδας Δ9».       
  
Η εκπρόσωπος της «Ομάδας Δ9» κα Δέσποινα Κόκκινη ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για τη μεγάλη στήριξή του στην επίτευξη του σκοπού της δημιουργίας της Έκθεσης, αλλά και την αγάπη με την οποία περιέβαλε την Ομάδα τους στην κατ’ ιδίαν συνάντηση  που είχαν μαζί του.         


Τα έργα της έκθεσης ζωγραφικής της «Ομάδας Δ9» χαρακτηρίζονται από την ελεύθερη έκφραση, την απελευθέρωση, και τον αυθορμητισμό μέσα από εξπρεσιονιστικές διαθέσεις και γραφές.


Τα μέλη της «Ομάδας Δ9», μαθήτριες του Κέντρου Τέχνης Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου είναι: Ζήνα – Αποστολοπούλου Ελένη, Κοκκίνη Δέσποινα, Παπαδοπούλου Γκάμπι, Παπανικολάου Χριστίνα, Πατεράκη Ελένη, Τσαμπανάκη Πόπη, Τσελέντη Έφη, Χριστοβασίλη Μαρία. Δασκάλα της Ομάδας είναι η κα Μπέτυ Καρούση.


Η διάρκεια της έκθεσης είναι έως τις 17 Απριλίου 2010.
Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 -14:00 και 17:30 -21:00
Σάββατο 11:00 -14:00
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο