Την έκθεση Αγιογραφίας-Ψηφιδωτού-Κορνίζας-Συντήρησης Έργων Τέχνης & Αντικειμένων–Παραδοσιακού Κεντήματος των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ν. Πέππας με τους καθηγητές (από αριστερά προς τα δεξιά)  του Τμήματος Ψηφιδωτού, Κορνίζας, Συντήρησης έργων Τέχνης & Αντικειμένων  Χ. Μεσσήνη, του Τμήματος Παραδοσιακού Κεντήματος Αλ. Πλατανιά Υψαρίδη, του Τμήματος Αγιογραφίας Αθ. Γεωργαντά και Δ. Πολιτόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα κατά την περιήγησή του στην έκθεση.Έργα Αγιογραφίας από τους σπουδαστές των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.Ψηφιδωτά έργα από  τους σπουδαστές των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


 


Πλήθος αξιόλογων έργων και καλλιτεχνικών δημιουργιών περιλαμβάνει η Έκθεση  Αγιογραφίας – Ψηφιδωτού- Κορνίζας -Συντήρησης έργων Τέχνης & Αντικειμένων – Παραδοσιακού Κεντήματος, τα οποία φιλοτέχνησαν οι σπουδαστές των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.  


Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία σπουδαστών, καθηγητών, και φίλων της τέχνης της αγιογραφίας, του ψηφιδωτού και του κεντήματος, που πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου για να θαυμάσουν τις δημιουργίες των συμμετεχόντων στα φετινά τμήματα του ΚΤΠ Δήμου Αμαρουσίου.
Ο κος Πατούλης επιβράβευσε τους περισσότερους από 180 σπουδαστές για την αξιόλογη προσπάθεια τους στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, συνεχάρη τους   καθηγητές τους και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους δημιουργούς.
Ακολούθως συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κο Νικόλαο Πέππα περιηγήθηκε το χώρο της έκθεσης.
Οι καθηγητές, του Τμήματος Ψηφιδωτού, Κορνίζας, Συντήρησης έργων Τέχνης & Αντικειμένων κος Χαράλαμπος Μεσσήνης, του Τμήματος Παραδοσιακού Κεντήματος κα Αλίκη Πλατανιά Υψαρίδη, του Τμήματος Αγιογραφίας κ.κ. Αθανάσιος Γεωργαντάς και Διονύσης Πολιτόπουλος ξενάγησαν τον κο Δήμαρχο και τους υπόλοιπους επισκέπτες στην έκθεση και δέχτηκαν με ικανοποίηση τα συγχαρητήρια και τα θετικά σχόλια τους.


Η έκθεση θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, από τις 10:00 – 13:00 και από τις 17:00- 20:00.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο