Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013: Ξεκινούν οι εργασίες για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση της Οδού Μητροπόλεως

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013: Ξεκινούν οι εργασίες για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση της Οδού Μητροπόλεως
(τμήμα οδού από Σαλαμίνος ως Κοιμήσεως Θεοτόκου)Από την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 ξεκινούν οι εργασίες Βιοκλιματικής Ανάπλασης στην οδό Μητροπόλεως. Οι εργασίες θα εκτελεστούν αρχικά στο τμήμα που βρίσκεται μεταξύ των οδών Σαλαμίνος και Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα περιλαμβάνουν:
  • Αποξήλωση και μεταφορά του υπάρχοντος αστικού εξοπλισμού


  • Εκσκαφές στο υπάρχον οδόστρωμα


  • Κατασκευή νέων φρεατίων και δικτύων υποδομών (ύδρευση, άρδευση, φωτισμός, ηχητικές εγκαταστάσεις, απορροής ομβρίων υδάτων).


  • Ολοκλήρωση προσβασιμότητας και προσωρινής παράδοσης

Στις 25 Απριλίου θα επιτραπεί η πρόσβαση στο τμήμα της οδού.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών έως τις 25 Απριλίου, όπως εκτιμάται, το συγκεκριμένο τμήμα της Οδού Μητροπόλεως θα είναι προσβάσιμο στους πολίτες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς για την περίοδο του Πάσχα. Αμέσως μετά τις γιορτές, θα πραγματοποιηθεί:
  • Δαπεδόστρωση με ορθογωνικούς κυβόλιθους γρανίτη και πλάκες γρανίτη.


  • Τοποθέτηση μοντέρνου αστικού εξοπλισμού.

Με την ολοκλήρωση της ανάπλασης στο τμήμα Σαλαμίνος – Κοιμήσεως Θεοτόκου, θα ακολουθήσει η ανάπλαση του επόμενου τμήματος της Μητροπόλεως (από Κοιμήσεως Θεοτόκου ως Βασ. Σοφίας). Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και του αναδόχου του έργου θα βρίσκονται διαρκώς στο εργοτάξιο και θα παρακολουθούν την πορεία εκτέλεσης.


Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της οδού Μητροπόλεως για οποιαδήποτε πληροφορία ή θέμα που τους αφορά σε σχέση με το έργο μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Αναδόχου, και συγκεκριμένα με τη Γεωργία Ζαχαράκη, στο τηλ. 2108021400


Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο