Τα οφέλη του αθλήματος Nordic Walking για την καλή Υγεία παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Αμαρουσίου παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από την αντιπρόεδρο του A.O.N.W.E Ε. Καρατοπούζη.


Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, ενώ παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από την αντιπρόεδρο του A.O.N.W.E Ε. Καρατοπούζη.


 


Τη νέα αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας το Nordic Walking ως εναλλακτικής μορφής άσκηση για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης παρουσίασε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Nordic Walking Ελλάδος A.O.N.W.E σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που μίλησε για τα οφέλη του μαζικού αθλητισμού καλωσορίζοντας στην πόλη κάθε νέα πρόταση που μπορεί να φέρει τους πολίτες κοντά στη φύση και στην άθληση.


Στον χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανέφερε ότι το Μαρούσι ως Δήμος με έντονη αθλητική δραστηριότητα, διαθέτοντας ήδη μία πλειάδα από αθλητικά προγράμματα με χιλιάδες μέλη, ενθαρρύνει κάθε νέα δραστηριότητα μαζικού αθλητισμού που προσφέρει κίνητρα στο ευρύ κοινό για να συμμετάσχει και να υιοθετήσει έναν φυσικό τρόπο ζωής ως προϋπόθεση για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τη διατήρηση μίας καλής Υγείας.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ενθαρρύνει την εξάπλωσή του Nordic Walking προτείνοντας στο μέλλον σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Nordic Walking Ελλάδος A.O.N.W.E να διοργανωθεί μία αθλητική δράση στα Ανάβρυτα με ελεύθερη συμμετοχή για όλους.


Τη φιλοσοφία, τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του αθλήματος Nordic Walking που προωθεί στην Ελλάδα ο Αθλητικός Όμιλος Nordic Walking Ελλάδος A.O.N.W.E παρουσίασαν ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ομίλου Νίκος Τόλιας, και Έφη Καρατοπούζη.


Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν, επίσης, ο γιατρός ορθοπεδικός Δημήτρης Σιαφαρίκας, ο αθλητικός μάνατζερ Γιώργος Γκουτζιούμπας, ο γιατρός Ιωάννης Πατσουλάς, ο ειδικός επιστήμονας φυσικής αγωγής Γιώργος Πίγκος. Το συντονισμό της παρουσίασης είχε η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα.


Για το Nordic Walking μίλησε, επίσης, ο πρωταθλητής μοντέρνου πεντάθλου και σημερινός προπονητής μοντέρνου πεντάθλου και τριάθλου Ανδρέας Ίντρα.


Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμητική πλακέτα απένειμε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πέππα, η αντιπρόεδρος του A.O.N.W.E Έφη Καρατοπούζη. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο