Τα μέλη του Συνδέσμου o «Παρθενών» σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου διαβάζουν ποίηση και συζητούν για τη ζωή και το πολυσήμαντο έργο των μεγάλων ποιητών μας

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 58 Kb|


Κυριακή 22 Μαϊου 2011, ώρα 19:30

Φωτεινή «διαδρομή» στην ποίηση με αναγνώσεις και συζητήσεις για τη ζωή και το πολυσήμαντο έργο των μεγάλων ποιητών μας που μας άφησαν σημαντική παρακαταθήκη, γράφοντας τη δική τους λαμπρή σελίδα στον ελληνικό πολιτισμό διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος  «Παρθενών», σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού την Κυριακή 22 Μαϊου 2011 (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι) και ώρα 19:30 και έχει στόχο να φέρει την ποίηση πιο κοντά στην καθημερινότητά μας, να εμπνεύσει και να φωτίσει την ποιότητα της δικής μας ζωής, μέσα από τα μηνύματα που εκπέμπουν τα έργα των μεγάλων ποιητών μας.

Τους ποιητές Οδυσσέα Ελύτη, Διονύσιο Σολωμό, Κωστή Παλαμά, ʼγγελο Σικελιανό, Κώστα Καριωτάκη, Γιώργο Σεφέρη και Γιάννη Ρίτσο θα παρουσιάσουν τα μέλη του Συνδέσμου ο «Παρθενών» κ.κ. Νότα Γεωργασοπούλου, Στέλλα Ιγγλέζου, Αλίκη Καλομενοπούλου, Ευσταθία – Εύα Κολαϊτου, Ρένα Χαλιώτη και Κική Χόνδρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο