Τα έργα ασφαλτόστρωσης και αποχέτευσης στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών επίβλεψε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 126 KB||download file .jpg 126 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επιβλέπει την εξέλιξη των έργων ασφαλτόστρωσης και αποχέτευσης στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών.


Την εξέλιξη των έργων ασφαλτόστρωσης και αποχέτευσης στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους, δίνοντας κατευθύνσεις για την ταχύτερη ολοκλήρωσή τους.            


Στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών ως σήμερα έχει υλοποιηθεί μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ομορφαίνουν τη γειτονιά.


Όπως, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) που εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, η κατασκευή αγωγού ακαθάρτων στους δρόμους: Σκρα, Διονύσου, Σίνα, Εφήβων, Νάξου και Ματρόζου. Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευασθεί 664 μέτρα αγωγού ακαθάρτων. Με το δίκτυο έχουν συνδεθεί 30 νοικοκυριά, ενώ παράλληλα, προωθείται η μελέτη για μεμονωμένες συνδέσεις.


Επίσης υλοποιήθηκαν έργα οδοποιίας – ασφαλτόστρωσης στις οδούς Αθλητών, Δραγατσανίου, Ιερού Λόχου και Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ έγινε και η αντικατάσταση όλου του δικτύου αποχέτευσης και η κατάργηση του παλαιού αντλιοστάσιου, μέσα στο συγκρότημα των Εργατικών Κατοικιών.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αντιπλημμυρικά έργα, ενώ αντικαταστάθηκαν τα παλιά φωτιστικά με νέου τύπου χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης, ρίχνοντας περισσότερο φως στην περιοχή και δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους. 


Επίσης σε συνεργασία με τον ΟΕΚ προγραμματίζεται η τοποθέτηση ανελκυστήρων στις τετραώροφες Εργατικές Πολυκατοικίες. Έτσι θα δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους των Εργατικών κατοικιών. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο