«Το σχέδιο νόμου για τη νέα διοικητική δομή της χώρας που θα κατατεθεί στην Βουλή να προκύψει μετά από ουσιαστικό διάλογο με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έδωσε το παρόν στην εναρκτήρια συνεδρία του τριήμερου επιμορφωτικού συνεδρίου που διοργανώνει το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και απευθύνεται στους Γενικούς Γραμματείς των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Πατούλης στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου συνομίλησε μεταξύ άλλων και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Π. Γεωργιάδη, και με τον Δήμαρχο Αθηναίων και πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Ν. Κακλαμάνη.
Οι κ.κ. Πατούλης και Κακλαμάνης συμφώνησαν απόλυτα οτι το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί στην Βουλή για την διοικητική μεταρρύθμιση θα πρέπει να έχει προκύψει μετά από ουσιαστικό διάλογο με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να μην επαναληφθούν τα λάθη του Καποδίστρια Νο 1.
Το συνέδριο με θέμα: « Αναπτυξιακές Διαδικασίες, Βελτίωση Διοικητικής Ικανότητας Διασφάλιση Ποιότητας και Χρηματοοικονομικά Εργαλεία για τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού’» διεξάγεται στο ξενοδοχείο Divani Caravel.