Τέσσερεις νέοι εργαζόμενοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την ορκωμοσία ακόμη τεσσάρων νέων εργαζομένων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008, που θα ενισχύσουν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Καλωσορίζοντας  ο κ. Πατούλης τους νέους εργαζόμενους στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου, επισήμανε την ευθύνη που έχει ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών και την παροχή πρότυπων υπηρεσιών.

Αναφερόμενος στην πρόσληψη εργαζομένων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008 στο Δήμο Αμαρουσίου, σημείωσε ότι αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας, τόσο από τη θέση του Δημάρχου Αμαρουσίου, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ.  

«Με παρεμβάσεις μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών πετύχαμε με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις στο Δήμο από τη λίστα των επιλαχόντων του 2008. Μέσα απ’ αυτή τη θετική εξέλιξη, καταφέραμε μέχρι σήμερα  να εντάξουμε στο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας 60 νέους εργαζόμενους, με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, ευχόμενος στους νέους υπαλλήλους του Δήμου «καλή επιτυχία» στα καθήκοντα που θα αναλάβουν. 

 

Σχετικά αρχείαΤέσσερεις νέοι εργαζόμενοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1


Τέσσερεις νέοι εργαζόμενοι προστίθενται ως μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο