Σύσκεψη του ΔΣ του Σ.Π.Α.Π υπό τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων

Print Friendly, PDF & Email
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου υπό τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού Όρους (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων τις επόμενες ημέρες. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής αλλά και οι υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας των δήμων μελών του Συνδέσμου καθώς και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων.

Στην παραπάνω σύσκεψη διαπιστώθηκε η ετοιμότητα του μηχανισμού του Σ.Π.Α.Π αλλά και επικαιροποιήθηκαν τα σημεία όπου θα επεμβαίνει ο Σύνδεσμος.

Επίσης, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Από Δευτέρα 7/3/2011 το Κέντρο Επιχειρήσεων να παραμείνει σε 24ωρη λειτουργία μέχρι το πέρας της χιονόπτωσης και τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Συνδέσμου να επιχειρούν όλο το 24ωρο.

Τέλος, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γ. Πατούλης, ζήτησε να υπάρχει απόλυτος συντονισμός στο έργο για το καλύτερο αποτέλεσμα και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο