Σύλλογοι, φορείς και ευαισθητοποιημένοι πολίτες συνεχίζουν σταθερά να προσφέρουν την αλληλεγγύη και την αγάπη τους σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου Π. Περράκη και το μέλος Γ. Ευγενικός με την υπεύθυνη της  Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελ. Γιανακοπούλου κατά την παράδοση των αγαθών  στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης.Ο Πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Αμαρουσίου Κ. Λιμπέρης παραδίδει  στην υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελ. Γιαννακοπούλου τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού και ένδυσης.


Ενισχύεται καθημερινά με προσφορές σε τρόφιμα, είδη ένδυσης,γλυκίσματα και παιχνίδια η Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία έχει ως έργο την υποστήριξη των ευπαθών οικονομικά και κοινωνικά συμπολιτών μας.


Σύλλογοι, φορείς και ευαισθητοποιημένοι πολίτες εκφράζουν την αγάπη και τα αλληλέγγυα συναισθήματα τους προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη για την αντιμετώπιση των καθημερινών τους αναγκών. Και στις περισσότερες φορές η προσφορά τους είναι επαναλαμβανόμενη σε τακτά χρονικά διαστήματα,αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πολλών συμπολιτών μας.  


Πρόσφατα, η εταιρεία Avin International S.A. διέθεσε μεγάλη ποσότητα σε χαρτικά είδη, είδη ατομικής υγιεινής και τρόφιμα μακράς διαρκείας, με την οποία θα καλυφθούν οι ανάγκες 50 οικογενειών της πόλης για δύο μήνες.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Αμαρουσίου κος Κώστας Λιμπέρης  προσέφερε εκ μέρους του Δ.Σ. για δεύτερη φορά είδη ρουχισμού και ένδυσης με τα οποία θα ενισχυθεί η Δημοτική ιματιοθήκη, καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας.          


Αξιέπαινη είναι η συμμετοχή των μαθητών του 10ου  και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στην προσπάθεια της Γωνιάς Προσφοράς και Αλληλεγγύης.
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και οι 320 μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου δια της Προέδρου κας Πόπης Περράκη και του μέλους κου Γεώργιου Ευγενικού  προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας, Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και δωράκια για τα παιδιά.
Επίσης τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου δια του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κου Αλέξανδρου Παπαδημητρίου προσέφεραν τρόφιμα, ποτά και γλυκίσματα για τα παιδιά.


Ο Δήμος Αμαρουσίου εκφράζει «θερμό ευχαριστώ» προς όλους για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια να μην μείνει κανείς συνάνθρωπος μας αβοήθητος, καθώς  και για την κοινωνική τους ευαισθησία στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο