Σύγχρονα φαρμακεία πρώτων βοηθειών σε όλα τα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου με τη χορηγία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ

Print Friendly, PDF & Email

Παράδοση φαρμακείων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012, 12:30 μ.μ.


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος σε θέματα πρόληψης της Υγείας των παιδιών, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, εξασφάλισε ευγενική προσφορά από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ 62 φαρμακείων πρώτων βοηθειών, πλήρη και οργανωμένα, για τις ανάγκες των μαθητών των σχολείων της πόλης.


Η παράδοση των φαρμακείων από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στο Δήμο Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:30 μ.μ.


Χάρη στη σημαντική αυτή χορηγία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα σχολεία του Δήμου όλων των βαθμίδων θα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα φαρμακεία για την άμεση αντιμετώπιση μικροατυχημάτων και εκτάκτων περιστατικών Υγείας.


Ο Δήμος Αμαρουσίου, εστιάζοντας στην ασφάλεια των μαθητών κατά τις ώρες εκπαίδευσής τους, με την παράδοση των φαρμακείων πρώτων βοηθειών εγκαινιάζει μία σειρά από δράσεις πρόληψης της Υγείας για τη μαθητική κοινότητα. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η επικείμενη πρωτοβουλία του Δήμου για πραγματοποίηση μαθημάτων πρώτων βοηθειών σε όλα τα σχολεία της πόλης από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους διασώστες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο