Συνολική παρέμβαση στις οδούς Αλαμάνας και Δελφών της περιοχής του Σωρού, με έργα οδοποιίας και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας, την αποτροπή της άναρχης στάθμευσης και την οδική ασφάλεια

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια επιθεώρησης του έργου οδοποιίας στη οδό Αλαμάνας και Δελφών της περιοχής του Σωρού.Ολοκλήρωση των έργων οδοποιίας σε τμήμα της οδού Αλαμάνας. Η οδός είναι πλέον διπλής κυκλοφορίας από τη οδό Διστόμου μέχρι τη Δελφών.


 Τις εργασίες διαμόρφωσης στις οδούς Αλαμάνας και Δελφών επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  


Τα έργα οδοποιίας στις οδούς Αλαμάνας και Δελφών στην περιοχή του Σωρού επιθεώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών για την ταχεία ολοκλήρωση του έργου.          


Η διαμόρφωση των οδών Αλαμάνας και Δελφων περιλαμβάνει την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και τη διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης παρά την οδό, στο πλαίσιο των έργων οδοποιίας  που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το Μαρούσι. (διαμόρφωση- διαπλάτυνση- κατασκευή οδών, ανακατασκευή πεζοδρομίων, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, κ.α.).


Η ολοκλήρωση του έργου, σε συνδυασμό με την αναδιαμόρφωση του κόμβου στον παράδρομο της Αττικής Οδού και τις πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  που τέθηκαν σε εφαρμογή στην περιοχή, αποτελούν μία συνολική παρέμβαση, η οποία θα βοηθήσει στην καλύτερη προσβασιμότητα πεζών και οδηγών, θα αποτρέψει την άναρχη στάθμευση στην περιοχή και θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια.   


Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αποτελούν συνέχεια της κυκλοφοριακής εφαρμογής που τέθηκε σε ισχύ τον Ιούνιο του 2012, αφορούν στην τροποποίηση σε διπλής κυκλοφορίας της οδού Αλαμάνας από τη Διστόμου μέχρι τη Δελφών και της οδού Δελφών από Κηφισίας μέχρι Αλαμάνας.  


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης μετά το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα οδοποιίας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών υπογράμμισε:
«Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας. Η εργολαβία για τη διαμόρφωση των οδών Αλαμάνας και Δελφών προχωρεί κανονικά και σύντομα τόσο το κυκλοφοριακό, όσο και η προσβασιμότητα των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης μας, αλλά και η αισθητική της περιοχής θα έχουν αλλάξει προς το βέλτιστο.  
Με έργα και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις σε κεντρικά, αλλά και περιφερειακά σημεία της πόλη μας, στοχεύουμε στην αναβάθμιση της κάθε γειτονιάς και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Στοχεύουμε το Μαρούσι να γίνει ανθρώπινη πόλη.»          


Τον κο Πατούλη συνόδευσαν κατά την επίβλεψη του έργου οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο