Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις μαθητές γονείς και εκπαιδευτικοί του 8ου Γυμνασίου & 9ου Λυκείου Αγ. Φιλοθέης με τη συμμετοχή και υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΓια νέες κινητοποιήσεις προετοιμάζονται οι μαθητές των δύο σχολείων. Εδώ στην προηγούμενη συγκέντρωσή τους μπροστά από το υπουργείο Παιδείας (φωτο αρχείου)
|download file .jpg 132 KB|


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011, ώρα 9:00 π.μ.

Διεκδικούν την άμεση παραχώρηση του οικοπέδου από την ΚΕΔ για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 και ώρα 9:00 π.μ. θα πραγματοποιήσουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του 8ου Γυμνασίου και 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης, με τη συμμετοχή και υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, διεκδικώντας άμεσα την παραχώρηση από την ΚΕΔ του οικοπέδου των 7,8 στρεμμάτων για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει τα δύο σχολεία.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας είναι η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ στη Λ. Αλεξάνδρας, απαιτώντας εδώ και τώρα την υπογραφή παραχώρησης του οικοπέδου, ενώ έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική διευθέτηση του ζητήματος.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Γιώργος Τουφεξής και του 9ου Λυκείου Πέτρος Κόνιαρης σε επιστολή που απέστειλαν προς τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα των σχολείων της γειτονιάς τους.
Ειδικότερα μεταξύ άλλων αναφέρουν:
«Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη διαρκή και αμέριστη συμπαράστασή σας στα προβλήματα των σχολείων της γειτονιάς μας. Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που κάναμε όλοι μαζί δυναμικά στην ΚΕΔ, δείχνουν πως τα πάντα επιτυγχάνονται, όταν υπάρχει ισχυρό και δυναμικό μέτωπο.
Την ώρα που ο κ. Σιψής, Διευθυντής Περιφερειακής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έθεσε το θέμα κλεισίματος του σχολείου μας εμείς διεκδικούμε καινούργιο σχολείο.
Επίσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που στη συνάντηση των Δημάρχων με την Υπουργό Παιδείας κα. Διαμαντοπούλου με την αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη στάσης σας αποτρέψατε κάθε σκέψη για συγχώνευση των σχολείων της περιοχής μας.
Κάναμε μαζί πολλά θετικά βήματα για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο που είναι η ανέγερση των νέων σχολικών συγκροτημάτων στην περιοχή μας. Όμως αυτό δεν μας εφησυχάζει. 
Θεωρώντας δεδομένο πως θα είστε δίπλα μας συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και σας καλούμε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας απαιτώντας από την κα Διαμαντοπούλου να δώσει λύση εδώ και τώρα σε αυτό που μας ανήκει, την μόρφωση των παιδιών μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο