Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής οδών στο Μαρούσι, με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Διαρκής προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των συμπολιτών μας με έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα στην καθημερινή τους ζωή                                                     

Με εντατικούς ρυθμούς ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει να εκτελεί έργα ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής οδών στις πολεοδομικές ενότητες της πόλης, με στόχο την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων και τη διαρκή αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Κατά το μήνα Οκτώβριο έγινε συντήρηση και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Διονύσου, Ιερού Λόχου, Γούναρη και στις οδούς Θεμιστοκλέους και Δεληγιάννη.

Οι παραπάνω εργασίες γίνονται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Ανακατασκευή – Συντήρηση Οδών στο Δήμο Αμαρουσίου», συνολικού προϋπολογισμού 420.000,00 ευρώ με ΦΠΑ. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται αποκλειστικά από πόρους του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των έργων δήλωσε σχετικά:

«Παρεμβαίνουμε με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε βελτιώνοντας το οδικό δίκτυο της πόλης μας, ώστε να είναι πιο ασφαλές και πιο λειτουργικό  για τους πεζούς και τους οδηγούς.

Η Περιφέρεια Αττικής με διαπιστωμένο το καθεστώς της άνισης μεταχείρισης των Δήμων σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων και με αδιευκρίνιστα τα κριτήρια επιλογής στην κατανομή των πόρων, δεν έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Αμαρουσίου για έργα ασφαλτόστρωσης και συντήρησης οδών.

Παρότι εγκαίρως έχουμε θέσει στη διάθεση των υπηρεσιών της Περιφέρειας ολοκληρωμένες και πλήρεις μελέτες, τις οποίες και έχουν εγκρίνει οι υπηρεσίες της, τα έργα αναιτιολόγητα δεν εντάχθηκαν για χρηματοδότηση.

Για εμάς, διαρκής προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των συμπολιτών μας με έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα στην καθημερινή τους ζωή.»

 

Σχετικά αρχείαΣυνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης και ανακατασκευής οδών στο Μαρούσι, με ίδιους πόρους του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο