Συνεχίζονται τα έργα αντικατάστασης των κυβόλιθων στο Μαρούσι.

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις παρεμβάσεις με στόχο την άμεση αποκατάσταση των κακοτεχνιών και των άστοχων παρεμβάσεων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Στο πλαίσιο αυτό, αρχίζουν οι εργασίες αντικατάστασης των κυβόλιθων και διαμόρφωσης των πεζοδρομίων στο τμήμα της οδού Θησέως, από το ύψος των γραμμών του ΗΣΑΠ ως την οδό Πλαταιών.
Οι εργασίες διαμόρφωσης θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 19 Μαΐου ως το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009. Προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία οδηγών και περαστικών που διασχίζουν το κέντρο του Αμαρουσίου, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες εκτροπής της κυκλοφορίας από άλλους δρόμους. 
Σχετικά με τις εργασίες αντικατάστασης των κυβόλιθων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τονίζει: «Οι αποτυχημένες παρεμβάσεις  με τους κυβόλιθους που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τους πολίτες, δεν έχουν για μας καμιά θέση σε μια ανθρώπινη πόλη, όπως θέλουμε να είναι το Μαρούσι. Σύντομα φιλοδοξούμε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της αισθητικής εικόνας και της φυσιογνωμίας της πόλης, ούτως ώστε να αναβαθμιστεί και το ιστορικό και εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο